Kufizime në 1 prill - Oshee "nuk gënjen" - Ja zonat që do kenë mungesë të energjisë në Skrapar dhe Poliçan **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kufizime në 1 prill - Oshee "nuk gënjen" - Ja zonat që do kenë mungesë të energjisë në Skrapar dhe Poliçan

Fatjon Kaloci
30.3.19
Drejtoria Rajonale e Oshee Berat ka njoftuar më herët se në ditën e parë të prillit 2019, do të ketë mungesë të energjisë elektrike për disa orë të para të ditës. Stakimi i Energjisë do të prek edhe Skraparin dhe Poliçanin ndërsa sqarohet se do punohet nga ora 02:00 deri në 05:00 në Nën Stacionin e Kuçovës.
Në Skrapar dhe Poliçan do të ketë mungesë të energjisë elektrike pas mesnate 02:00 deri në 05:00 së paku në zonat:
Bargullas,
Nishove,
Novaj,
Provonik,
Kalluç,
Serat Poliçan,
Ujesjellesit Poliçan,
Mbrakull,
Terpan,
Torozhan,
Bashkia Poliçan,
Furra Celikut,
Uzina Polican,
Spitali Polican,
Ish Spitali Vjeter,
Vodafon,
Tuneli,
Qyteti Skrapar,
Policia,
Frigoriferi,
Konservat,
Çerenisht,
Nishice,
Veleshnje,
Ujesjellesi Sharove,
Potom,
Çepan,
Backe,
Kreshove,
Lepan,
Leshnje,
Gjorgjove,
Tomorrice,
Turizmi,
Spitali Çorovode,
Ujesjellesi Çorovode,
Telekomi,
Store,
Verzhezhe,
Munushtire,
NSHN,
Konservat,
Kakruk,
Vendreshe,
Spathare,
Krorez,
Stacioni Pompave,
Dobrushe
Bogove
© Corovoda Online