Nip Skrapari - 7 vjeçari Noel Bushi luan me Barcelonën - Hape rrugën Messi... **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nip Skrapari - 7 vjeçari Noel Bushi luan me Barcelonën - Hape rrugën Messi...

Fatjon Kaloci
3.3.19
Në muajin tetor 2018 Akademia e Futbollit në Shqipëri lajmëroi përmes një postimi në rrjetin social Facebook se djaloshi 7 vjeçar u trasferua nga Tirana për t'u bërë pjesë e ekipeve zinxhirë të Barcelonës. Më herët menaxherët e ekipeve seleksiononin talentet e rinj dhe mes 1300 nga e gjithë bota përzgjodhën 40 më të mirët . Mes tyre edhe Noel Bushi, 7 vjeçari nip i Skraparit i dalë nga Akademia e Futbollit ka spikatur me talentin e tij tashmë është pjesë e shkollës së futbollit të Barcelonës. Corovoda Online i uron suksese djalosharit Noel.