Qëndra Kulturore e Fëmijëve - Skrapar zhvilloi Aktivitetin "Mirënjohje Mësuesve tanë" **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Qëndra Kulturore e Fëmijëve - Skrapar zhvilloi Aktivitetin "Mirënjohje Mësuesve tanë"

Fatjon Kaloci
14.3.19
Qëndra Kulturore e Fëmijëve, Skrapar organizoi të hënën 12 Mars 2019, aktivitetin me titull "Mirënjohje Mësuesve tanë", me rastin e festës së 7 Marsit. Nën udhëheqjen Artistike të Drejtores organizative Milena Harizaj dhe drejtues muzike Erion Kapllani, Q.K.F dha një koncert në nderim të festës së mësuesve. Fëmijët u dhuruan mësuesve, prindërve, drejtorëve dhe të ftuarve të tjerë një buqetë me këngë, valle dhe recitime. Bashkë me urimin Gëzuar ata përcollën emocione të veçanta me interpretimet e tyre të cilat u duartrokitën gjatë aktivitetit.
©Corovoda Online