Zgjedhjet - Ngrihen KZAZ në Poliçan dhe Skrapar - Përbërja - Ekipet kanë vetëm 5 emra - Mungon Opozita **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhjet - Ngrihen KZAZ në Poliçan dhe Skrapar - Përbërja - Ekipet kanë vetëm 5 emra - Mungon Opozita

Fatjon Kaloci
11.4.19
KQZ ka publikuar listën e përbërjes emërore për Komisionet Zonale të Administrimit Zgjedhor. Edhe për KZAZ në Poliçan dhe Skrapar janë publikuar emrat që do administrojnë këtë proçes të pritshëm zgjedhor por të kontestueshëm deri tani në zhvillimet kombëtare kur opozita zyrtarisht nuk është pjesë e këtij proçesi. Me vendimin e djeshëm datë 10.04.2019 KQZ ka ngritur KZAZ që do funksionojnë në vend.
Në Poliçan KZAZ do të mbaj numrin 65.
Anëtarë të kësaj KZAZ do të jenë:
Luljeta Xhaja
Besmir Doko
Anxhela Dyrmishi
Silvana Nurellari
Sekretar i kësaj KZAZ do të jetë Anxhela Ibro

Në Skrapar KZAZ do të mbaj numrin 66.
Anëtarë të kësaj KZAZ do të jenë:
Sokol Kapxhiu
Daniel Jaupllari
Alma Koromani
Nikolin Kalemi
Sekretari i kësaj KZAZ do të jetë Mbrelda Kajo

©Corovoda Online