Bashkia Skrapar kërkon zyrtarisht Lirimin e Mjediseve të KZAZ 66 - Shkresa **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bashkia Skrapar kërkon zyrtarisht Lirimin e Mjediseve të KZAZ 66 - Shkresa

Fatjon Kaloci
14.6.19
Bashkia Skrapar i është bashkuar bashkive të tjera të djathta në vend duke dërguar zyrtarisht shkresën për lirimin e mjediseve ku punon KZAZ Nr.66 në Skrapar. Me shkresën Nr. 1807 Prot datë 14.06.2019 me lëndën: "Për lirimin e sallës së Këshillit Bashkiak", autoriteti vendor ka kërkuar lirimin e menjëhershëm të mjediseve të KZAZ-së Nr.66 si dhe heqjen e listave përfundimtare të zgjedhsve nga kopshtet, çerdhet dhe shkollat.