VIDEO / Zhvillohet në Skrapar eventi Miss dhe Mister Lulja 2019 - Aktiviteti i përvitshëm zgjedh vogëlushët më të bukur **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

VIDEO / Zhvillohet në Skrapar eventi Miss dhe Mister Lulja 2019 - Aktiviteti i përvitshëm zgjedh vogëlushët më të bukur

Fatjon Kaloci
6.6.19
Qëndra Kulturore e Fëmijëve Skrapar organizoi sot pasdite eventin "Miss dhe Mister Lulja - Skrapar 2019". Aktiviteti u zhvillua pasditen e sotme e enjte 6 qershor 2019 dhe është në vazhdën e një tradite disa vjeçare që organizohet nga kjo qëndër. Corovoda Online shkëput disa fragmente video nga ky event i mbajtur pak minuta më parë.
©Corovoda Online