Skrapar - Kopshti i ri në Kakrukë - Mjediset më miqësore dhe ngjyrat e forta ndryshojnë Kakrukën **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar - Kopshti i ri në Kakrukë - Mjediset më miqësore dhe ngjyrat e forta ndryshojnë Kakrukën

Fatjon Kaloci
20.4.20
Pak ditë më parë, u përurua në mënyrë modeste. Inauguruesit vetë ata. Vogëlushët. Më herët në 20 shkurt 2020 mjediset e reja të rikonstruktuara të Kopshtit të Kakrukës i ngjahsuan asaj të një feste të vogël, në fshatin e vogël buzë rrugës. Karkuka do të ketë një investim të ri i sjellë ndryshe me mjedise më me standarte dhe kushte optimale për nxënësit. lokale. Investimi me vlerën e përafërt rreth 19 milion lek të vjetra nga ana e autoritetit vendor.