Duhet bërë ndonjë studim në Skrapar? Përse në disa zona nuk ka Covid-19 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Duhet bërë ndonjë studim në Skrapar? Përse në disa zona nuk ka Covid-19

Fatjon Kaloci
20.4.20
Në formatin "Zonë e Lirë" në Tv Klan, gjatë trasmetimit të së premtes së 17 prillit 2020, analisti i përjavshëm i ftuar në studion e Arian Çani, ndërsa ishte në diskutim me mjekun Pëllumb Pipero, ky i fundit me origjinë nga Skrapari, mes hostenit të fjalës, ndërsa ishin duke folur për Coronavirus dhe pyetjeve se përse në disa zona të Shqipërisë, nuk ka asnjë rast të Covid-19, tha:
Të bëjmë një studim me vëzhgim me pjesëmarrje për Skraparin, s'po themi nga çdo javë përse nuk ka viruse por, si fillim po themi që janë pak kokëfortë ata, megjithatë unë kam një shok të ngushtë nga skrapari do të mundohemi mos bëjmë një studim me pjesëmarrje, e të shikojmë çfarë ndodh atje... sepse duhet të kuptojmë se përse në disa zona nuk ka...
Video Kredit / Youtube RTV Klan