Video Arkiv: 1999 - Skraparasi nga Vërzhezha hapi vullnetarisht rrugën për në Tomorr. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Video Arkiv: 1999 - Skraparasi nga Vërzhezha hapi vullnetarisht rrugën për në Tomorr.

Fatjon Kaloci
20.4.20
I vetëm dhe i vendosur për të kryer misionin e tij, dhe këtë i'a arriti më së miri. Hasan Hysi nga Vërzhezha e Skraparit në vitin 1999 ishte pjesë e kronikave televizive të kohës në Shqipëri për një gjest shumë të rrallë. Ndonse punën e kishte nisur me forcat e tij prej 3 vitesh, në qershor 1999 kur ai ishte 80 vjeç finalizoi përpjekjen e madhe kur në 20 qershor 1999 do të kalonte makina e parë për rrugën drejt Abas Ali në Tomorr. Corovoda Online përmes arkivit ripropozon materialin ku flitet për kronikën në fjalë. Njerëz të rrallë, që nuk ka sesi të harrohen, dhe Corovoda Online i kujton kështu...