"Sulmi i Gjarprinjve" - Një banor nga fshati Grepckë trasportohet drejt Beratit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

"Sulmi i Gjarprinjve" - Një banor nga fshati Grepckë trasportohet drejt Beratit

Fatjon Kaloci
20.5.20
Një shtetas me iniciale H.F. u trasportua menjëherë drejt Beratit paraditen e sotme 20.05.2020. Edhe përse u trajtua në Skrapar me antivipera, pickimi e më pas helmimi nga një zvarrinik në dy gjymturët e sipërme të shtetasit ishte i fortë çka i shkaktonte dhimbje të mëdha banorit të fshatit Grepckë, një fshat pjesë e njësisë administrative Qëndër në Skrapar. Temperatura e larta dhe gjelbërimi i madh i thuajse hapësire të Skraparit risjell fenomenin e përvitshëm të shfaqjes së zvarranikëve.