Lamtumirë Dr.Esati! Ndahet nga jeta në moshën 72 vjeçari dr.Esat Pashaj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Lamtumirë Dr.Esati! Ndahet nga jeta në moshën 72 vjeçari dr.Esat Pashaj

Fatjon Kaloci
5.10.20

Është ndarë nga jeta në moshën 72 vjeçare, mjeku i njohur i Skraparit dr.Esat Pashaj. Doktor Esati, siç thërritej ngahera nga kolegët dhe banorët e qytetit, nuk mundi dot të mposhtëte një sëmundje, prej së cilës ndodhej i shtruar në terapi intesive në një spital shtetëror në Tiranë prej 9 ditësh. I prekur nga coronavirus në një stad të avancuar, mjeku nuk mundi dot t'ja dilte sfide ku orëve të para të së hënës 6 tetor 2020 ndërroi fatkeqësisht jetë. Dr.Esat Pashaj lindi në Skrapar në 16.05.1948. Ai mbaroi studimet e larta në mjekësi dhe punoi në Spitalin Bashkiak Skrapar, ku mbante edhe detyrën e nëndrejtorit të këtij spitali. Mjeku i nderuar ishte anëtar i Këshillit Bashkiak Skrapar.  Corovodaonline shpreh ngushëllimet e rastit familjarëve, miqve e kolegëve të doktorit të mirë e të urtë që do të mbes mes kujtimesh ngaherë, mes nesh!


The well-known doctor of Skrapar, Dr. Esat Pashaj, passed away at the age of 72. Doctor Esati, as he was often called by his colleagues and the inhabitants of the city, could not overcome an illness, from which he was hospitalized in intensive therapy in a state hospital in Tirana for 9 days. Affected by coronavirus at an advanced stage, the doctor could not cope with the challenge where in the first hours of Monday, October 6, 2020 he unfortunately passed away. Dr. Esat Pashaj was born in Skrapar on 16.05.1948. He graduated with a degree in medicine and worked at the Skrapar Municipal Hospital, where he also held the position of deputy director of this hospital. The honored doctor was a member of the Skrapar Municipal Council. Corovodaonline expresses its condolences to the family, friends and colleagues of the good and wise doctor who will remain among the memories forever, among us!