Vajza nga Skrapari fiton "Hell's Kitchen 3" - Erkiada Konci shpallet fituese e formatit televiziv për më të mirët e gatimit / Video **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Vajza nga Skrapari fiton "Hell's Kitchen 3" - Erkiada Konci shpallet fituese e formatit televiziv për më të mirët e gatimit / Video

Fatjon Kaloci
3.1.21


Përfunduan 14 episodet e sezonit të tretë të formatit "Hell's Kitchen" (Kuzhina e Djallit). Programi i shumëndjekur televiziv shpesh për reagimet shpërthyese të Renato Mekollit dhe konkurentëve, mbrëmjen e së premtes 2 janar 2021, shpalli fituesit e sezonit të tretë. Fituese e çmimit të parë për këtë vit u shpall vajza nga Skrapari, 33 vjeçarja Erkiada Konçi. Ne fillim të formatit televiziv që trasmetohet në televizionin Top Channel, Erkiada tha se ishte bashkëshorti i saj ai që e nxiti për të marrë pjesë në audicionet e këtij reality show, ku 24 konkurentë jetojnë në "kuzhinën e djallit", dhe konkurojnë për gatimet më të mira. 
©Corovoda Online


The 14 episodes of the third season of "Hell's Kitchen" format are over. The often-watched television program about the explosive reactions of Renato Mekolli and competitors, on the evening of Friday, January 2, 2021, announced the winners of the third season. The winner of the first prize for this year was announced the girl from Skrapar, 33 year old Erkiada Konçi. At the beginning of the television format broadcast on Top Channel television, Erkiada said that it was her husband who encouraged her to participate in the auditions of this reality show, where 24 competitors live in the "devil's kitchen", and compete for the best cooking.
@Corovoda Online