Zgjedhje 2023 - Cilët janë anëtarët e Këshillit të Bashkisë Skrapar? **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2023 - Cilët janë anëtarët e Këshillit të Bashkisë Skrapar?

Fatjon Kaloci
18.5.23


Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve publikoi të dhënat e zgjedhjeve vendore 2023. Në këto zgjedhje votuan 6350 votues ose gjithësej 39.8% e zgjedhësve. Gjithësej numri i votave të pavlefshme ka qënë 193 vota ndërsa 2749 ishte numri i grave që votuan.  Në të gjithë Skraparin për këto zgjedhje kishte 23 qëndra votimi dhe vota të vlefshme ishin vetëm 6154 vota.
Në bazë të këtyre rezultateve emrat fitues për Anëtarë Këshilli në Bashkinë Skrapar janë:

1. Mimoza Zylyftari (Bashkë Fitojmë)
2. Fikret Telhaj (Bashkë Fitojmë)
3. Albana Hoxha (Bashkë Fitojmë)
4. Hajredin Bakiasi (Bashkë Fitojmë)
5. Valbona Gropa (Bashkë Fitojmë)
6. Enver Caka (PS)
7. Liri Nuhellari (PS)
8. Skerdilajt Jaupllari (PS)
9. Alma Kadiasi (PS)
10. Arjan Hasa (PS)
11. Elsa Petritaj (PS)
12. Edmond Kalemi (PS)
13. Mimoza Hysaj (PS)
14. Pëllumb Guri (PR)
15. Myqerret Hebibasi (PSD)