Zgjedhje 2023 - Cilët janë anëtarët e Këshillit Bashkiak Poliçan? **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2023 - Cilët janë anëtarët e Këshillit Bashkiak Poliçan?

Fatjon Kaloci
18.5.23


Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve publikoi të dhënat e zgjedhjeve vendore 2023. Në këto zgjedhje votuan 4965 votues ose gjithësej 38.3% e zgjedhësve. Gjithësej numri i votave të pavlefshme ka qënë 247 vota ndërsa 2347 ishte numri i grave që votuan.  Në të gjithë Poliçanin për këto zgjedhje kishte 22 qëndra votimi dhe vota të vlefshme ishin vetëm 4720 vota.

Në bazë të këtyre rezultateve, emrat fitues për anëtarë Këshilli në Bashkinë Poliçan janë:

1. Hajredin Dervishi (Bashkë Fitojmë)
2. Astrit Hasa (PS)
3. Mimoza Lulaj (PS)
4. Hajri Bregu (PS)
5. Ermiona Taho (PS)
6. Adriatik Dashi (PS)
7. Ariana Hasanaj (PS)
8. Refat Spahiu (PS)
9. Sabrije Çelaj (PS)
10. Admir Pupa (PS)
11. Sidorela Saliasi (PS)
12. Krenar Koxhaj (PS)
13. Luljeta Qama (PS)
14. Haki Meçe (PS)
15. Namik Alizoti (PD)