Zgjedhje 2023 - Shpallen rezultatet për Këshillin Bashkiak Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2023 - Shpallen rezultatet për Këshillin Bashkiak Skrapar

Fatjon Kaloci
17.5.23


Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve publikoi të dhënat e zgjedhjeve vendore 2023. Në këto zgjedhje votuan 6350 votues ose gjithësej 39.8% e zgjedhësve. Gjithësej numri i votave të pavlefshme ka qënë 193 vota ndërsa 2749 ishte numri i grave që votuan.  Në të gjithë Skraparin për këto zgjedhje kishte 23 qëndra votimi dhe vota të vlefshme ishin vetëm 6154 vota.  Rezultatet për këshillin bashkiak janë:
1. Bashkë Fitojmë = 29.96% ose 1844 vota
2. PS = 44.72% ose 2752 vota
3. PAA = 3.70% ose 228 vota
4. PR = 6.55% ose 403 vota
6. PDS = 3.15% ose 194 vota
8. PSD = 7.64% ose 470 vota
9. PD = 4.27% ose 263 vota

Në numër mandatesh 15 mandate që ka Këshilli Bashkiak Skrapar ndahen në:
1. Bashkë Fitojmë = 5 mandate
2. PS = 8 mandate
4. PR = 1 mandat
8. PSD = 1 mandat