Zgjedhje 2023 - Shpallen rezultatet për Këshillin Bashkiak Poliçan **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2023 - Shpallen rezultatet për Këshillin Bashkiak Poliçan

Fatjon Kaloci
18.5.23


Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve publikoi të dhënat e zgjedhjeve vendore 2023. Në këto zgjedhje votuan 4965 votues ose gjithësej 38.3% e zgjedhësve. Gjithësej numri i votave të pavlefshme ka qënë 247 vota ndërsa 2347 ishte numri i grave që votuan.  Në të gjithë Policanin për këto zgjedhje kishte 22 qëndra votimi dhe vota të vlefshme ishin vetëm 4720 vota.  Rezultatet për këshillin bashkiak Poliçan janë:

1. Bashkë Fitojmë = 10.32% ose 487 vota
2. PS = 71.08% ose 3355 vota
3. PAA = 4.22% ose 199 vota
4. PR = 1.06% ose 50 vota
6. PDS = 2.14% ose 101 vota
8. PSD = 1.42% ose 67 vota
9. PD = 5.93% ose 280 vota
22.PUK = 3.83% ose 181 vota

Në numër mandatesh 15 mandate që ka Këshilli Bashkiak Skrapar ndahen në:
1. Bashkë Fitojmë = 1 mandate
2. PS = 13 mandate
9. PD = 1 mandat