Zgjedhjet 2023 - Shpallen Rezultatet për Kryetar Bashkie në Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhjet 2023 - Shpallen Rezultatet për Kryetar Bashkie në Skrapar

Fatjon Kaloci
17.5.23


Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve publikoi të dhënat e zgjedhjeve vendore 2023. Në këto zgjedhje votuan 6350 votues ose gjithësej 39.8% e zgjedhësve. Gjithësej numri i votave të pavlefshme ka qënë 155 vota ndërsa 2749 ishte numri i grave që votuan.  Në të gjithë Skraparin për këto zgjedhje kishte 23 qëndra votimi dhe vota të vlefshme ishin vetëm 6194 vota.  Dy kandidaturat për Kryetar Bashkie për këto zgjedhje morën këtë rezultat:
1. Euglen Mustafallari (Bashkë Fitojmë) = 44.16% ose 2735 vota
2. Adriatik Mema (PS) =55.84% ose 3459 vota