• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Perfundon pergjithnje: E diela e fundit e Korrida dhe demave e toreadoreve ne Barcelone

23-09-2011 Kjo e diele 25 shtator 2011 do te jete edhe e diela e fundit ku do te mbahet mend zhvillimi i gares se Korrides me demat e famshem qe vertiten ne rruge, apo toreadoreve me shigjeta qe sfidojne para publikut. Parlamenti rajonal i Barcelones vendosi bllokimin perfundimtar te Korrides ne fillim vit 2012 dhe duke qene se kjo e diele eshte e fundit kur do te shijohet "adrenalina" e Korrida interesimi i njerezve ka qene stratosferik. Nje bilete per korriden e fundjaves ka shkuar ne rreth 1 500 - 1 600 euro citojne mediat spanjolle. Reagimet per mos zhvillimin me te ketyre garave nisen qe ne vitin 2010 kur shume persona protestonin per lejimin e kesaj gare ku toreadore mbeteshin te vrare apo persona te lenduar. Edhe shoqatat e mbrojtjes se kafsheve reaguan per keq trajtim te demave me heret.
Corovoda On line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA