• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Promemorie: Corovoda ne 1 vjetorin e ndarjes nga jeta te ish-kryebashkiakut

25-09-2011 Kete te hene 26 shtator 2011 ne promemorie behet 1 vit nga ndarja nga jeta e ish Kryetarit te Bashkise Corovode z.Lefter Lame. Ndersa nje vit me pare pas nje semundje te rende shendetesore do te ndahej nga jeta Lame, do te ishte qytetari i pare ne Corovoden e pas zgjedhjeve lokale 2007 dhe do te mbante kete funksion deri ne 2010. Pas vdekjes, vleresime per figuren dhe personalitetin e tij, do te akordoheshin nga instanca lokale dhe qendrore. Njeheresh nje nder emrat e sipermarrjes private, ai do te ishte edhe nje biznesmen i njohur jo vetem ne Shqiperi. Ndarja e parakohshme nga jeta ne 26 shtator 2010 do te sillte mesazhet e rastit nga strukturat me te larta shteterore ne Shqiperi, si nga Presidenti i Shqiperise, Kryeministri dhe shume qarqe te tjera administrative.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA