• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

1 Maji: Krahes tradicionales ne 1 Komune te Skraparit edhe Panair lokal

Te pakten ne nje prej komunave te Skraparit ne daten 1 Maj 2012 krahes Dites se Punetoreve nje dite pushimi per administratat ne nje prej komunave te Skraparit raporte te mbremjes cituan se po planifikohet edhe nje MiniPanair lokal me tradicionalet e prodhimtarise se zones. Keshtu pritet te ndodh te marten ne nje prej Komunave te Skraparit duke ofruar nje dite ndryshe, qe synon te nxjerr ne pah disa prej vlerave lokale skraparase. Raporti nuk vjen nga burime te besueshme dhe per kete arsye Corovoda On Line nuk citon emrin e njesise lokale. Imazhi ne bashkengjitje nuk i referohet kontekstit por eshte element ilustrues.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA