• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Familjet e Deshmoreve te Skraparit. Mbledhje ne vigjilje te 70vjetorit te kesaj Organizate


Rreth ores 10:00 te kesaj te shtune 21 prill 2012, ne mjediset e Qendres Kulturore Riza Cerova ne Corovode Organizata e Familjeve te Deshmoreve te Skraparit kreu takimin e radhes mes dhjetra te pranishmeve. Takimi u krye mbi problematikat e ndryshme, si dhe analizen vjetore te 2011 por prioritet kishte axhenda e pritshme e 5 Majit, qe njeheresh vec Dites se Deshmoreve perkon edhe me 70 vjetorin e themelimit te Organizates se Familjeve te Deshmoreve. Ne takim perfaqesuesi i pushtetit lokal V.H. njeheresh nenkryetar i Bashkise Corovode nder te tjera theksoi edhe ndihmesen e pushtetit lokal ne keto evente si dhe problematika te tjera. Burime per Corovoda On Line mesuan se ne axhenden e pritshme te 5 Majit, nje prej detajeve mund te jete edhe shperndarja e Mesazheve Falenderuese per Anetaret e Kesaj Organizate, si dhe po ne kete dite mund te ideohet nje foto ekspozite me kete rast.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA