• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Gramoz Ruci dhe Namik Dokle te shtunen 28 Prill ne Corovode

Shtohen aktivitetet politike ne Corovode. Ndersa me heret ne postimet e meparshme sinjalizuam nje burim ku Ilir Meta pritet qe ne 5 Maj 2012 te jete ne Corovode, raporte te djeshme cituan se kete te shtune 28 prill 2012 do te jete Kreu i Grupit Parlamentar Socialist Gramoz Ruci i cili do te jete ne disa aktivitete politike ne Corovode. Ruci do te shoqerohet nga Namik Dokle dhe deputete te tjere te PS. Informacionet per kesi rastesh ne asnje rast nuk vijne nga qendrime zyrtare nga subjektet politike qe operojne ne Corovode. Asnje prej selive nuk zgjedh rrugen informacionale permes medias lokale por zerat qarkullojne brenda stafeve politike duke e bere mungesen informacionale per keto vizita nje ngerc per cdo subjekt kundrejt anetaresise, ku si simpatizante te PS, PD dhe LSI nuk njoftohen per keto ardhje. Raporti ne te tilla raste ka rrjedhur nga burime jozyrtare, por kjo nuk do te thote se Corovoda On Line nuk do te merrte keto raporte.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA