• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Reparti i Bigazit: Mendohet ne 20 gusht 2012 mbyllja e procesit te demontimit

Ndersa kete te shtune 28 Prill 2012 behet plot nje vit nga aksidenti ne pune gjate demontimit ne Bigaz te 2011 ku nje shtetas A.M mbeti pa jete dhe te pakten 3 te tjere u lenduan ky repart ushtarak ku prej disa vitesh kryhet edhe proces demontimi i materialeve luftarake te dala jashte perdorimit, ne 20 gusht 2012 mund te mbylli perfundimisht procesin e demontimit. Ne 2008 gjate procesit te demontimit u verifikua incidenti i pare ne kete rapart ku gjate demontimit nje pjese e nje predhe ne distance hapi nje zjarr te vogel prane nje kodre prane. Me i fundit incident qe ndodhi prane rrethinave te ketij reparti ishte ai i pak me shume se nje jave me pare ku nje shtetas qe grumbullonte skrap per te siguruar te ardhura per jetesen mbeti pa jete.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA