• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Polican: 2 shtetas humbin jeten. Konflikte te meparshme dyshohen si shkak i ngjarjes.

Pak pas ores 08:10 te kesaj te hene 6 gusht 2012 nje incident ndodhi ne Polican, shume prane Kombinatit Ushtarak te Demontimit te armeve. Si pasoje e nje konflikti (qe dyshohet se i ka rrenje te thella te meparshme) ne zenke e siper shtetasi SH.D. ne funksion Roje i Repartit qelloi per vdekje Shefin e Sigurimit Teknik te Kombinatit Ushtarak te Demontimit V.G. Si pasoje humbi jeten menjehere ne vendngjarje V.G. dhe pas kesaj roja u vetvra. Policia ndodhet ne vendngjarje dhe po investigohen shkaqet e vrasjes se dyfishte.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA