• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Web: Riaktivizohet websiti zyrtar i Spitalit Skrapar. Pak dite me pare faqja u nderpre Ja 2 imazhet

Sikunderse ndjekim cdo dite zhvillimet me kryesore qe mendojme te ndajme me ju rreth Skraparit po ashtu sic ju kemi njohtuar pak dite me pare se faqja zyrtare e Spitalit Skrapar u nderpre, sot sherbimi online u rikthye serisht. Edhe perse ende prej afro 1 viti faqja nuk eshte azhornuar e plote websiti spitaliskrapar.gov.al i rikthehet aktivizimit. Corovoda On Line ne imazhin bashkengjitur jep 2 planet i sotmi dhe i pak diteve me pare kur ky site u nderpre. Keto jane nisma te pakta ne Skraparin Zyrtar dhe per nje pjese te lexuesve perbejne informacion. Nga ana tjeter Websiti i Bashkise Corovode vijon te mbetet e bllokuar deri te pakten ne keto caste kur ora lokale shenon 13:37 dt 4 gusht 2012.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA