• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Sezoni Televiziv: Moderatoret e Skraparit ne ekrane: Startojne Arena dhe Déjà vu’

Blogeri i ResPublica Mustafa Nano rikthen formatin Déjà vu’ por kete here ne ekranin e rrjetit televiziv radiofonik Ora News. Formati i sukseshem i dy viteve me pare ne Top Channel me te njejten emer mendohet se do te kete po te njejten kornize. Te ftuar, fotoimazhe dhe pyetje pikante do te jene 3 elementet me primar ndersa te ftuar personalitete te ndryshme. Ne nje tjeter ekran, Planet Tv starton po kete vjeshte formati i moderatorit Roland Qafoku. Per kete sezon puntata e pare do ti referohet zhvillimeve me te fundit qe zgjojne interes kombetar sic eshte edhe tema e “Sherbimit Informativ Shqiptar” pas ndryshimeve te veres 2012 te kreut te ketij institucioni. Edhe sezoni i meparshem ishte i sukseshem per Arenen por jo vetem. Edhe “Intervista” nje format tjeter i drejtuar nga Roland Qafoku do te jete ne te njejtin skerm. Mustafa Nano dhe Roland Qafoku nuk jane thjesht emrat e njohur te Skraparit te origjines, ata jane prej vitesh ikona tashme te mediapreseve te ndryshme ne Shqiperi, ne median e shkruar, ate elektronike dhe televizive.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA