• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Corovode: Takimi ne promemorie te Krijimit te Batalionit "Riza Cerova" Gjate Takimit Nje vemendje ndaj 4 Deshmoreve te Skraparit

Paraditen e se martes 2 korrik 2013 ne Corovode u zhvillua nje takim ne promemorie te dates se krijimit te Batalionit "Riza Cerova" nje prej formacioneve me te rendesishme te kohes. Takimi u mbajt ne Kuader te 70 Vjetorit te krijimit te ketij batalioni qe mori drite ne 23 qershor 1943 si nje formacion luftarak qe u krijua ne Qafen e Martes. Ne takimin e zhvilluar nje dite me pare ne oren 10:30 moren pjese dhjetra te pranishem ndersa ne referatet dhe kumtesat e mbajtura u kujuan te dhenat historike mbi kete date, me protagonistet kryesore te saj. Takimi u zhvillua nga Komiteti i Veteraneve rrethi Skrapar dhe familjet e Deshmoreve dhe gjate takimit u kujtuan 3 deshmore qe Verzhezha dha per kete formacion me vlera historike ne Clirimin e Vendit.Takimi zgjati rreth 60 minuta dhe u zhvillua ne mjediset e Qendres Kulturore "Riza Cerova" ne Corovode
©Corovoda On Line - Ne foto Heroi i Popullit "Riza Cerova"

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA