• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Koordinata X: Polican - Ja cilet jane "Qytetaret e Nderit" te Bashkise Polican. Titulli me i larte vendor per njerezit me kontribute per komunitetin

Koordinata X rubrika referuese e Trashegimise Kulturore Skraparase pas publikimit me heret te Personaliteteve te Corovodes qe jane vleresuar me titullin "Qytetar Nderi" ne nje postim te mehershem kete here ndalet ne Bashkine Polican njesia e dyte vendore me e madhe e Skraparit. Qytetarët e Poliçanit ndër breza kanë qënë liridashës dhe atdhetarë,duke kontribuar me përkushtim personal për mbrotjen dhe pasurimin e vlerave qytetare, kulturore,artistike. Per këtë qëllim ,Bashkia e Poliçanit i ka vlerësuar këta personalitete dhe kontributin që kanë dhënë për qytetin e Poliçanit duke u atribuar titullin “Qytetar Nderi”. -
- ADRIATIK MALIQ ZOTKAJ (1997) I pari qytetar që gëzon titullin “Qytetar Nderi”.Titull i cili i’u atribua në shenjë falenderimi dhe mirënjohje për kontributin në mbrotjen dhe ruajtjen e rendit publik, sigurinë e jetës së qytetarëve dhe mbrojtjen e qytetit ne vitet 1997.
- PËLLUMB DOLLANI (2009)
- VRENOZ RIZA KUÇI (1997)
- ISUF GURI (1997)
u është atribuar titulli “Qytetar Nderi” në shenjë falenderimi dhe mirënjohje për kontributin e shquar në shërbimin shëndetësor, për aftësi e përkushtim në fushën e pediatrisë si dhe për konsolidimin e shërbimit shëndetësor në qytetin e Poliçanit.
- SELIM MYSLIM HOXHA (2008)
- SEJFULLA MYFTARI (2006) u është atribuar titulli “Qytetar Nderi” në shenjë falenderimi dhe mirënjohje per kontributin e shquar për krijimin dhe pasurimin e jetës artistike-kulturore ne qytetin e Poliçanit.
- MAHMUD KELI
- RIZA VALA
- MANE NISHOVA
u është atribuar titulli “Qytetar Nderi” në shenjë falenderimi dhe mirënjohje për patriotizmin dhe kontributin e shquar në mbrojtjen e interesave kombetare
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA