• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Dhjetori i Pyllezimit. Qindra Peme mbillen edhe ne Corovode Fushata ka nisur prej fillim javes nga Bashkia Corovode

Levrimi i nje fondi prej mijera eurosh mundesoi qe ky dhjetor te mos jete teorik per Corovoden. Per te paren here permes nje pune konkrete nisi kete fillim jave nje Fushate mbjelljesh e qindra Pemeve te reja qe do te gjelberojne me shume Corovoden. Pemet jane vendosur me se shumti perkrah trotuareve te Corovodes dhe rrugeve kryesore te saj. Mendohet se behet fjale per nje sasi prej 1000 peme te cilat do te mbillen ne kete dhjetor te quajtur ndryshe muaji i Pyllezimit. Iniciativa po konkretizohet nga Nderrmarja e Sherbimeve te Bashkise Corovode.
© Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA