• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Policimi ne Komunitet. Policia mengjeseve tashme edhe ne ndihme te me te vegjelve ne kalimin e rruges nga mjetet

Prej disa ditesh imazhi i ri i Policimit ne Komunitet ne Corovode ka filluar te jap edhe ate cka pritej prej kohesh. Ndihmen ne kalimin e rruges sidomos mengjeseve te ftohta ne Corovode kur prania e ngricave ne rruge eshte me e madhe dhe risqet per aksidente jane me te  larta kete periudhe dimerore. Dhe pikerisht per kete ndihme me shume se kurre e kane me te vegjeltit qe gumezhojne Corovoden e mengjeseve shkollore. Prej disa ditesh Patrullat Policore japin ndihmen ne kalimin e rruges dhe miremenaxhimin e qarkullimit te mjeteve sidomos gjate orarit te mengjeseve 07:30 - 08:00. Policimi ne Komunitet prej vitesh flitej ne Corovode por konkretisht keto konsiderohen si format e para te dukshme e me rezultat efektiv ne Corovode.
© Corovoda On Line / Imazhi Me karakter Ilustrues

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA