• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ndryshimet ne Administrate: Artan Llango zgjidhet drejtuesi i ri i OSSH Skrapar

Nje tjeter ndryshim i pritshem i se henes 2 dhjetor 2013 ishte ai i pak pas ores 10:00 ndersa u prezantua zyrtarisht edhe Artan Llango si drejtuesi i ri i O.S.SH. thene ndryshe ndermarrjes se Elektrikut ne Skrapar Jozyrtarisht u mesua se ne ceremonine e prezantimit ishte edhe kreu rajonal i qarkut te ketij institucioni. Po ashtu edhe nje tjeter ndryshim ndodhi ne entin ne fjale ndersa u emerua edhe kreu i ri i OST F.Buzali. Keto ishin ndryshime te pritshme prej kohesh ndersa Corovoda tashme numeron shume pak drejtues te rinj institucionesh apo entesh qe  perflitet prej muajsh per emrat te tjere drejtuesish te pritshem.
© Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA