• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Propozimi: Bashkia e Dyte e Skrapari. Sipas propozimit ja si do te quhet kjo bashki. Cilat jane fshatrat e komunat qe do te perfshije?

Ndersa me heret ne postim iu referuam nje propozimi qe i eshte bere Grupit te Punes per Ndarjen e re Territoriale per Corovoden tani do te ndalemi ne bashkine tjeter qe do te kete "Skraparï". Keshtu sipas propozimit te bere Shqiperia do te ndahet ne 6 rajone dhe Skrapari perfshihet ne rajonin e Muzakajve sipas ketij propozimi. Bashkia e pare do te jete ajo e Corovodes. (qe e permendem ne postimin e meparshem) Ndersa Bashkia e dyte ne kete propozim nuk mban emrin Polican por... Bashkia Tomorr. Ne harte bashkengjitur duket pjesa se cfare do te perfshije ne thelb Bashkia Tomorr. Corovoda On Line ju sjell te plote listen e komunave dhe fshatrave qe perfshin ky propozim i bere nga portali elektronik ShtetWeb.
2. Bashkia Tomorr
Tomorr,Tomorr i vogel,Drenove,Lybesh,Peshtan,FushePeshtan,Kapinove,Vertop,
Mbrakull,Terrove,Rromas,Burrenj,Dobrenj,Duncke,Corrotat,
Gurazez,Trebel,Cerrice,Zhepe,Leskove,Postene,Greve,
Kovacanj,Shpatanj,Luadh,Ujanik,Gjerbes,Straficke,Vishanj,
Gradec,Zaloshnje,Barc,Barc mal,Floq,Rehove,Kuç,Melove,Gremsh,Gjogovice,Polican,
Bargullas,Nishove,Novaj,Jaupas,Bogove,Perparim,Vale,
Selan,Dobrushe,ibro,Kakruke,Therepel,Vendreshe e vogel,Sapthare,Vendreshe e Madhe,Lavdar,Vendreshe Mal

©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA