• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Rruga Automobilistike Corovode. Te udhetosh me friken ne se paku 4 nyje rrugore. Rruga nen erozion

Ndonse pak flitet ne mediat rajonale nje nder problematikat qe po bashkejeton prej disa ditesh me Corovoden dhe banoret e tjere te Komunave ne Skrapar qe udhetojne per ne Polican se paku eshte ajo e shkarjes se rruges. Gjurmet e asfaltit te plasaritur dhe avancimi i shkarjeve qe dita dites po i afrohen standarteve korsiake te lejueshme duken me sy te lire. Shkarje per shkak te fenomeneve erozive dhe te parat qe e ndjene me shume jane mjetet, makinat e autobuzet qe pershkojne itinerare te perditeshme. Numerohen se paku kater pika nevralgjike mbi kete problem ndersa pasagjeret mbajne shikimin e frymen ne cdo kalim te ketyre nyjeve rrugore sikur te thone nen ze "Ja hodhem dhe kete here".
Ndonse pas shume vitesh me ne fund rruga eshte asfaltuar totalisht deri ne Corovode rrezikshmeria vecanerisht ne ditet me rreshje shirash intesive behet me e madhe.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA