• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

INUK javen e ardhshme ne Qarkun Berat. Ndertimet pa leje nen "edhet" e veres

Nën ethet e verës mesa duket do të kemi ditët e para të korrikut 2014 Qarkun Berat. Burime jozyrtare për Corovoda Online bejnë të ditur se në Berat do të vijnë përfaqësues të Inspektoriatit Ndërtimor Urbanistik Kombëtar ku në sitë do të jenë disa ndër ndërtimet paleje që prishin planet urbanistike. Nuk dihet nëse do të kalohet (apo koha se kur) në qytetet Poliçan dhe Çorovodë. Mendohet se më së paku janë rreth 20 objekte që mund të pësojnë forcën e INUK për shtesa apo forma të tjera shkallësh apo ndërhyrjesh citon raporti. Sipas vendimit të marrë nga qeveria Rama, ndërhyhet nëse Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar do të konstatojë shkelje pranë të gjitha zonave dhe objekteve, të cilat paraqesin karakteristika të veçanta kulturore, historike, sociale, arsimore, shëndetësore, mjedisore, turistike, industriale apo infrastrukturore etj, kur mjedisi i tyre është dëmtuar, apo shkatërruar tërësisht nga zhvillimi i ndërtimeve të objekteve pa leje ndërtimi; me leje ndërtimi, por të realizuara me shkelje të kushteve urbanistike të lejeve të ndërtimit;c) me leje ndërtimi të kundërligjshme.
©Corovoda Online / Lajmi Jozyrtar

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA