• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Polican: Mbi 2000 banore mirepresin garuesit. Gara Run4Autism Perkrahja Solidare

Te pakten 130 garues mbeshtetes te ceshtjes sociale garuan kete te diele ne oren 11:00 ne Garen per Autizmin. Ne nje nism te iniciuar fillimisht nga 5 garues e me pas ne 30 te tille ne menyre surprize numri i atyre qe mbeshteten nismen konkrete ne 5 kilometrat e gares per Policanin shkuan ne plot 130. Gara e nisur nga Shen Tod deri ne Qendren e Policanit ne sheshin Tomorri u perkrah edhe nga rreth 2 000 banore te qytetit te Policanit qe prisnin ne shesh ardhjen e mesazhereve te mbeshtetjes te atyre qe vertet me shume mund garojne ne cdo dite te jetes me famije autiste. Nuk mungoi ne kete event siperhere perkrahes i ceshtjeve sociale edhe Kreu i Bashkise Polican Adriatik Zotkaj. Edhe zevendes ambasadori amerikan ne Tirane Henri Zhardin ishte pjesemarres ne kete sfide. E gjithe kjo nisem morri jete nga Fondacioni "Autizmi flet Shqip" i drejtuar nga Everest Haxhia. Nje dite me pas ky i fundit u shpreh me vleresime teper pozitive dhe mbreselenese nga Gara e se dieles  1 Qershor 2014 ne Polican. Corovoda Online ne rrjetin social ne Facebook i beri prej javesh jehone eventit.

©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA