• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapari: Matura Shtetërore Ja rezultatet më të ulta të nxënesve maturantë të Skraparit

Sikundër keni ndjekur edhe në rrjetin tonë në facebook, në orët e vona të pasdites Ministria e Arsimit ka publikuar rezultatet e dy provimeve të lëndëve me zgjedhje të zhvilluar nga rreth 45 mijë maturantë në mbarë vendin. Rezultatet e sotme janë të fundit sa i përket provimeve të Maturës Shtetërore ndërkohë që tashmë do të nisë edhe llogaritja e pikëve nga nxënësit në bazë të preferencave të 10 degëve universitare. Vetëm për së paku 405 nxënësit e Skraparit Corovoda Online duke monitoruar arriti në konstatimin edhe të notave negative jokaluese. Vetëm për Provimin të Lëndës 1; Me Zgjedhje, për Skraparin figurojnë së paku 42 nxënës që kanë notën jokaluese 4 (katër).  Për Lëndën  2; Me Zgjedhje, për Skraparin figurojnë së paku 94 katra. Ndërsa rreth 26 prej tyre i kanë të dyja edhe Z1 dhe Z2 me notën katër.  Thënë ndryshe shpresa për Universitet për së paku 26 nuk do të realizohet, ndërsa mbetet për t'u parë llogaritja e pikëve në bazë të preferencave të 10 degëve. Corovoda Online edhe sot për 30 minuta qëndroi online ndaj disa të interesuarve për notën. S'na mbetet gjë tjetër veçse të urojmë secilindo për suksese!
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA