• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

TAP: Së shpejti në Çorovodë Open Door. Për disa ditë një shërbim i hapur për publikun

Jozyrtarisht mësohet së së shpejti në Çorovodë përfaqësues të projektit Trans Adriatic Pipeline do të jenë më afër publikut më së shumti palëve tek të cilat pronat e tyre mund të preken nga hapi i parë konkret i ndërtimit të akseve rrugore (rrugë automobilistike) që do të kalojnë makineritë për ndërtimin e gazsjellsit TAP. Instalimi i disa aparaturave kompjuterike për Çorovodën do të mundësoj që të gjithë subjektet të cilët preken në pronat e tyre të shohin grafikisht pjesët konkrete dhe hapësirat ku do të ndërtohen rrugët. Kjo nisëm besohet se do të vijoj më pas edhe në zyra të ngjashme që do të operojnë për pak ditë edhe në komuna të tjera ku mund të kalojnë këto segmente rrugore.
©Corovoda Online / Imazhi me karakter ilustrues - Rruga në Hambull, Skrapar

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA