• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Ligji Anti - Duhan ka dhënë efektet e para pozitive. Në Lokale pa "tavëll"

Efektet e para të zbatimit të ligjit anti - duhan kanë filluar të ndihen prej pak ditësh edhe në Çorovodë. Ky shtator 2014 shumë mjedise publike bare, resorante dhe hoteleri i ka gjetur pa konsumuesit e duhanit brenda ambjenteve të mbyllura. Inspektorët e Shëndetit Publik prej ditësh pas paralajmërimeve kanë nisur edhe masat administrative që ligji parashkruan si për konsumatorët ashtu edhe për subjektet në pronësi të këtyre mjediseve. Edhe në institucionet publike, administratat e ndryshme kanë filluar të shfaqen tabelat sinjalizuese të ndalimit të prjes së duhanit brenda tyre. Në panoramën e këtyre ditëve të para gri të shtatorit tashmë shumë duhan pirës i gjen në mjediset e hapura. Përdorimi i duhanit veçanërisht tek moshat e reja është një ndër dukuritë negative që gjatë viteve në gjithë Shqipërinë ka patur përhapje të madhe.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA