• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Grupi Folklorik i Skraparit fiton çmimin e tretë në Festivalin e Valles Burimore

Grupi folklorik i Skraparit u vlërësua me çmimin e tretë në Festivalin Mbarëkombëtar të Valles Tipologjike Burimore që u mbajt në datat 27 dhe 28 shtator 2014 në qytetin e Lushnjës. Më herët në rrjetet tona sociale kemi publikuar imazhe nga ky event. Në Festivalin e konceptuar në dy netë grupi i Skraparit garoi në natën e dytë të eventit. Në fund të edicionit të shtatë të këtij festivali fitues i çmimit të parë u shpall Grupi i Korçës. Në vendin e dytë u shpall fitues Grupi i Beratit dhe në të tretin grupi ynë folklorik.
©Corovoda Online / Imazhe nga ky festival gjatë shfaqjes së Grupit të Skraparit

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA