• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Hoteleri në Skrapar

HOTELERI DHE HOSTING

CILAT JANË HOTELET, APO HOSTELET
MË KRYESORE NË SKRAPAR

EMERTIMI PËRSHKRIMI
Hotel "Osumi"
Hotel Osumi
Vendndodhja: Çorovodë. Bar dhe Resorant.
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:

Hotel "Kujtim Lame"
Hotel Blerimi (Ndryshe quajtur Kujtim Lame)
Vendndodhja: Çorovodë. Bar dhe Resorant.
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:
Hotel Turizmi
Hotel Turizmi
Vendndodhja: Çorovodë. Bar dhe Resorant.
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:
Hotel Dimërori
Hotel Dimërori (ndryshe quhet Hotel Fatjon)
Vendndodhja: Çorovodë.
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:
Hotel Kanione
Hotel Kanione
Vendndodhja: Çorovodë. Bar dhe Resorant
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:
Hotel Flora
Hotel Flora
Vendndodhja: Çorovodë. Bar dhe Resorant
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:
Hostel Tiku Lamce
Hostel T.Lamçe
Vendndodhja: Çorovodë.
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:
Hotel Shpetimi
Hotel Shpetimi
Vendndodhja: Çorovodë.
E-mail:
Telefon:
Numër dhomash:
WiFi:
Parkim:

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA