• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Një aktivitet u zhvillua në mesditë. Çertifikime nderi mësuesve të Skraparit

Në prag Ditën Kombëtare të Mësuesve 7 Mars-it, një aktivitet u zhvillua në mesditë në Çorovodë. Mes dhjetra të pranishmëve ato që dominonin ishin urimet për ditën e mësuesit. Prani në aktivitet edhe të drejtuesve të lartë lokal në nivel bashki, preketure, organizita etj. Aktiviteti u mbajt këtë të enjte 5 mars 2015 dhe të pranishëm në fjalën e tyre të rastit përshëndetën "armatën e dijes" së Skraparit. Gjatë aktivitetit i kombinuar me elemente artistiko - kulturor u dhanë Çertifikata nderi për mësuesit më të spikatur, atyre në prag pension etj. Sipas raportit aktiviteti zgjati për më shumë 90 minuta. Dita kombëtare e 7 Marsit festohet në Shqipëri në promemorie të datës 7 Mars 1887 kur në Korçë u hap mësënjtorja e parë shqipe.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA