• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Muzikë: "Djalë Skrapari" quhet kënga më e re. Ja Video

Artiol Sulejmanasi është këngëtari që sjell një tjetër pasuri për muzikën popullore skraparase. Dy ditë më parë është publikuar kënga që mban titullin "Djalë Skrapari" një këngë e ritmit folk që vjen nga këngëtari i ri Artiol Sulejmanasi. I riu me me vendlindje Staraveckë, Skrapar ndonse aktualisht banon në Korçë në rrethet sociale e miqësore nuk e ndan Skraparin në çdo hap ndonse është hapat e parë të muzikës kryesisht popullore. Corovoda Online sjell në videon bashkëngjitur këngën e postuar mes muajit prill 2015 dhe që mban titullin "Djalë Skrapari".

©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA