• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Nis rikonstruksioni i rrugës Berat - Skrapar. Fondi i nisjes së punimeve 60 milion lek

Një ndër rrugët më problematike të Qarkut të Beratit, ajo që lidh Beratin me Skraparin do ti nënshtrohet rikonstruksionit. Të premten 10 prill 2015 nisën punimet me një fond fillestar nisje prej 60 milion lek, dhe faza e parë e punimeve do të jetë nga Uznova deri në drejtim të fshatit Vodicë. Ky do të jetë segmenti i parë që do ti nënshtrohet ndryshimit. Punimet do të vazhdojnë deri në ristrukturimin e plotë të aksit rrugor duke mbërritur deri në Çorovodë raportojnë burime për corovoda online. Prej shumë vitesh ky aks rrugor disa faza ristrukturimi por që përgjithësisht kanë qënë pjesore. Fondi i nisjes së punimeve është akorduar nga Ministria e Transportit.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA