• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Libri: Poeti i ri nga Skrapari sjell librin Aljad Bilimani me " Fjala e Lotit"

Një botim i ri i shtëpisë botuese "Triptik" me titullin "Fjala e Lotit" është ai i radhës që i shtohet bibliotekës Skraparase nga autori Aljad Bilimani. Autori i lindur në 1991 në Helmës, Skrapar ka sjellë përmbledhjen e parë të tij poetike të konceptuar brenda një libri prej afro 100 faqesh me krijimet e tij. Melankolia dhe romanticizmi dominojnë në krijimet e autorit të ri nxitur këto mbase përveç krijimtarisë së dhuntisë së brendshme të autorit  mbase edhe nga largësia e shprehjes së emocioneve në vargje. Aljad Bilimani prej vitesh jeton në shtetin fqinj Greqi, dhe ky vit 2015 përkon me daljen e botimit të tij të parë në një përmbledhje poetike. Më herët në rrjete sociale video dhe foto me poezitë e autorit kanë qarkulluar në rrjet duke marrë simpatitë e para. Edhe Corovoda Online përkrah dhe përgëzon nismën e artit, nga skraparasi ynë Aljadi.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA