• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapari mes Natyrës: Lisi i Baba Fetahut në thesaret e radhës në Skrapar

Dëshmitarët më të vjetër të bukurisë skraparase mbeten mes natyrës. E në vazhdën e postimeve në Ciklin "Skrapari mes Natyrës" Corovoda Online ndalet pemën 135 vjeçare. Lisi i Baba Fetahut lokalizohet në vendndodhje mes fshatrave Gostënckë dhe Grëmsh, në një lartësi që shkon në rreth 820 metra mbi nivelin e detit. Përbën një dru me trung dhe kurorë të veçantë me lartësi 14 metra, me një bukuri të veçantë dhe prehje të paqtë sidomos për besimtarët e besimit bektashi. Trungu i kësaj peme ka një diametër rreth 65 centimetra dhe moshë mbi 135 vjeçare. Ka vlera shkencore (biologjike), ekologjike, kulturore, fetare se lidhet me Baba Fetahun dhe turistike të karakterit vendor. E nëse ju ngacmojmë kuriozitetin për të shkuar atje, corovoda online ju sygjeron që në itinerar lëvizje të ndiqni segmentin rrugor rural Çorovodë – Gostënckë – Grëmsh dhe më pas duhet të ndinqi rrugën këmbësore.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA