• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Një tjetër filial Bankier i shtohet Çorovodës - BKT me filialin e saj tashmë edhe në Skrapar

Banka Kombëtare Tregtare do të jetë operatori i tretë që do të ketë Çorovoda. Por ky nuk pritet të ejtë i vetmi pasi mendohet se mes vitit 2017 një tjetër filial bankar do të hapet si perator i katërt në Çorovodë, por deri atëherë do të duhet të presim mesin e vitit 2017. Banka Kombëtare Tregtare është krenare të prezantojë degën e saj më të re, Dega “Çorovodë”, duke rritur numrin e degëve të saj në 92 degë, nga të cilat 66 në Shqipëri dhe 26 në Kosovë. Kështu u shkrua më herët në rrjetin social të BKT më herët.  Dega “Çorovodë”, do të ofrojë të gjithë gamën e produkteve dhe shërbimeve që BKT ofron për të gjithë klientët e saj. Kujtojmë në Çorovodë operojnë Raiffeisen Bank, Credins Bank dhe së fundmi BKT
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA