• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Personaliteti i Vitit 2016 i Skraparit - Suat Braçellari vlerësohet me çmimin e parë - Rezultatet

Ngushtësisht në rezultat Votuesit e Corovoda Online përmes Facebook edhe këtë vit kanë zgjedhur për Sondazhin Vjetor të Corovoda Online. Të ftuar prej disa kohësh për disa alternativa , votuesit në rrjetin tonë social kanë mundur të shprehin vlerësimin e tyre përmes opsioneve Like, Share dhe Koment përkrah fotove respektive të kandidaturave të këtij viti në bazë të pikëzimit sa: ( Çdo Veprim Pas 25 Dhjetorit Nuk Ndikon në Rezultat)
Numri i Like = 80% e Votës
Numri i Share = 15% e Votës
Numri i Komenteve = 5% e Votës
Në mëngjesin e 25 dhjetorit 00:01 kur u mbyll zyrtarisht ky edicion rezultoi:
1. Riza Bregasi = 117.6 pikë ( 143 Like - 14 Share - 22 Koment )
2. Shkëlqim Çela = 8.5 pikë ( 10 Like - 1 Share - 0 Koment )
3. Shyqyri Caushaj = 11.5 pikë ( 14 Like - 2 Share - 0 Koment )
4. Suat Braçellari = 194.5 pikë ( 241 Like - 3 Share - 26 Koment)
5. Ada Satka = 11.35 pikë ( 14 Like - 1 Share - 0 Koment)
6. Eri Shuka = 99.05 pikë  ( 120 Like - 14 Share - 19 Koment)
7. Ladi Bega = 192.0 pikë ( 228 Like - 52 Share - 36 Koment)
8. Nilsa Hysi = 13.75 pikë ( 17 Like - 1 Share - 0 Koment )

Nën Renditje klasifikimi shkon si më poshtë:
Vendi i Parë - Me 194.5 pikë - Suat Braçellari
Vendi i Dytë - Me 192.0 pikë - Ladi Bega
Vendi i Tretë - Me 117.6 pikë - Riza Bregasi
Vendi i Katërt-Me 99.05 pikë - Eri Shuka
Vendi i Pestë - Me 13.75 pikë - Nilsa Hysi
Vendi i Gjashtë - Me 11.50 pikë - Shyqyri Caushaj
Vendi i Shtatë - Me 11.35 pike - Ada Satka
Vendi i Tetë - Me 8.5 pikë - Shkëlqim Çela

Duhet sqaruar se diferenca mes vendit të parë dhe të dytë rezulton me vetëm 2.5 pikë dhe ndjeshmëria e audiencës që votoi duket se ka shkuar me dhimbjen e largimit nga jeta në mënyrë të parakohshme të profesor Suat Braçellari i cili Pas Vdekjes vlerësohet nga audienca jonë  me vlerësimin e parë si Personaliteti i Vitit 2016 për Skraparin. 

Ndër Vite Sondazhi Vjetor i Corovoda Online ka patur nominime si: ( fituesi me shenjën * )
Kandidaturat e Vitit 2015:
Silva Caka*
Fatjon Hysenbelliu
Lejla Zaimi
Haxhi Baba Edmond Brahimaj
Emir Qafa
Eglantina Gjermeni
Orges Qato
Kliton Gërxhani
Nuri Çuni

Kandidaturat e Vitit 2014:
Enerieta Sina
Ylli Qafoku*
Hajri Xhamëni
Ani Çuedari
Enver Naska
Viktor Bakillari
Esat Pasha
Mete Braçe

Kandidaturat e Vitit 2013:
Orgesa Zaimi
Sako Satka
Sadik Xhaferri*
Muharrem Baze
Ilva Tare
Ilirjan Celibashi
Veprore Xhaja
Mustafa Ibro

Kandidaturat e Vitit 2012:
Eraldo Musabelliu*
Dule Malindi
Aris Kahremani
Adnor Shameti
Elsina Hidërshaj
Anjeza Sakaj
Astrit Çela

Kandidaturat e Vitit 2011:
Artan Hoxha*
Nesim Spahiu
Adriatik Zotkaj
Zylyftar Hoxha
Klodian Qafoku
Ermonela Jaho
Isa Meta
Novrus Gërxhani
Edmond Dalipi
Muharrem Bregu

Kandidaturat e Vitit 2010:
Ilir Meta*
Fidel Ylli
Xhevahir Spahiu
Pëllumb Qazimi
Nasip Naço
Mustafa Nano
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA