• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Rregjistrimi i Adresave - 6 muaj kohë për ata që nuk kanë rregjistruar adresën e banimit pranë Zyrave të Gjendjes Civile

Nga Janari 2017 e për 6 muaj shtetasit të cilët figurojnë në Rregjistrin Elektronik të Shtetasve por që nuk kanë adresë banimi, duhet të paraqiten pranë Zyrave të Gjendjes Civile për të bërë këtë rregjistrim falas. Proçesi në thelb synon një regjistër më saktë të adresave të banimit të shtetasve. Ky Janar 2017 përkon me hyrjen në fuqi të ligjit respektiv miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë për Gjendjet Civile. Nëse në periudhën brenda 6 muajsh nuk ndodh ky proçes nga ana e shtetasve, përveç tarifës prej 3 000 që duhet të paguhet për rregjistrimin e adresës së banimit sanksione shoqëruese deri me gjobë do të pësohet. Shtetas të ndryshëm raportojnë adresa banimi të ato që kanë në Gjendjen Civile ku kanë pasaportizimet. Proçesi synon të lehtësoj edhe proçesin zgjedhor duke patur lista më të sakta votuesish. Çdo i interesuar, duhet të paraqitet pranë Zyrës përkatëse të Gjendjes Civile, pasi për këto 6 muaj ky proçes do të jetë falas
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA