• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Pa duartlartë - Skrapari dorëzon armët. Dorëzimi vullnetar vijon deri në 30 Prill

Banorët e Skraparit dorëzojnë vullnetarisht 25 armë zjarri, 11 500 fishekë dhe 38 granata. Kështu u bë e ditur më herët në një njfotim për media. Iniciativa Shqipëria pa Armë e Policisë së Shtetit po shtrihet në shumë zona të Shqipërisë me qëllimin e grumbullimit të armëve dhe municioneve. Policia e Shtetit bën thirrje dhe thekson se afati përfundimtar i dorëzimit vullnetar të armëve është data 30 e muajit Prill 2017. Në këtë kuadër edhe një herë iu bën thirrje të gjithë atyre që disponojnë armë pa leje, t'i dorëzojnë ato brenda datës 30 Prill.


Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA