• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Kronikë - Skrapar - Java e fundit e Marsit 2017 - Vjedhje me dhunë dhe Plagosje

Gjatë kësaj jave që lamë pas Skrapari në rregjistrimet e policisë së shtetit në mes datat 25 dhe 27 Mars 2017 u përmend në dy ngjarje sipas raporteve zyrtare.
Ngjarja e parë iu referua një të dhëne të Komisariatit të Policisë Kurbin, ku sipas informacionit në 25 Mars 2017 ndërsa ishte duke shkuar në vendin e quajtur Kisha e Laçit, ku kryhet një ritual fetar një 49 vjeçareje nga Skrapari me Inicial emri S. iu vodh me dhunë nga një person i paidentifikuar një varëse flori të cilën 49 vjeçarja e mbante në qafë. Vepra bie ndesh me nenin 134 të Kodit Penal dhe sipas Policisë Kurbin po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.
Një ngjarje e dytë na çon në lokalitetin e quajtur Zaloshnje, Skrapar ku në 26 Mars 2017 një 41 vjeçar u arrestua në flagrancë kjo pasi një ditë më parë 25 Mars 2017 përmes mjeteve të forta goditi një 50 vjeçar edhe ky banues në Zaloshnje. Sipas policisë 50 vjeçari u çua për përkujdesje mjeksore në shërbimin spitalor. Ngjarja u trajtua nga Seksioni i Krimeve kundër Personit nga Drejtoria e Policisë së Qarkut Berat.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA